Baby-yoga.

Graag nodigen Verloskundig Centrum Assen e.o. en Kraamcentrum Assen e.o. u uit voor de cursus baby – yoga. Baby – yoga is een leuke ontspannende bezigheid voor u en uw kindje.

Baby – yoga is bedoeld voor baby’s vanaf drie maanden tot ze bijna kunnen lopen. De les wordt gegeven door Lotte Meeuwis, verloskundige bij Verloskundig Centrum Assen e.o.

Baby – yoga is een veilige en ontspannen manier om allerlei oefeningen te doen die op verschillende vlakken goed zijn voor baby’s. Het zijn geen ingewikkelde grepen/oefeningen, maar we leren om op een spelende manier bezig te zijn met baby’s. Met de aangereikte houdingen, technieken en liedjes voelen ouder en kind zich vertrouwd met elkaar en de onderlinge band wordt hierdoor versterkt. Naast het feit dat baby’s erg genieten van deze oefeningen houden ze ook de spieren en gewrichten soepel, bevorderen hun ontwikkeling en vergroten ze het lichaamsbesef.

Voordelen baby – yoga:

  • Specifieke oefeningen geven ondersteuning bij de darmkrampjes;
  • Een ouder leert kijken en luisteren naar de behoefte van haar baby;
  • Helende en rustgevende klanken die je kan zingen voor het slapen gaan.

Uiteraard zijn adoptie-ouders, uw oppas of opa/oma ook van harte welkom! Indien u zelf een groep samenstelt is dat ook geen enkel probleem.

Aanmelden.

U kunt een email sturen naar info@verloskundigcentrumassen.nl. Geef duidelijk aan welke startdatum uw voorkeur heeft. U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging.

Wanneer:

Wij bieden u aan om de cursus in 4 keer een uur voor 90 euro thuis te volgen. Moeder en kind zijn dan beide in een vertrouwde omgeving en kunnen zo toch de cursus volgen!

Tijdstip:

In overleg.

Locatie:

In overleg.

Kosten:

€ 90,00 per cursus. Betaling bij begin van de les.

Uw baby mag niet deelnemen aan baby – yoga, als uw baby ziek is of koorts heeft en niet binnen 48 uur na een vaccinatie.