Tussen 19 en 25 weken zwangerschap is het mooi om een uitgebreide pretecho in 2D (zwart/wit) van uw kindje te maken en te genieten van wat het daarbinnen allemaal uitspookt. In de buik laten kinderen al heel veel zien: gapen, fronzen, maar ook slikken en zwaaien. Het roept vaak een sterk gevoel van genegenheid op om uw kindje zo druk bezig te zien. Aanstaande moeders hebben het geluk dat ze het kindje voelen bewegen, voor de aanstaande ouder die niet het kindje draagt is dit extra bijzonder om te zien. Wanneer u het geslacht van uw kindje als verrassing wilt bewaren, is dit geen probleem, dan kijken wij er gewoon niet naar.

Wij werken met de nieuwste apparatuur en u kunt met ons meekijken via een groot televisiescherm.

Kosten.

Pretecho 2D (tussen 19 en 25 weken).

Lange echo (ong. 30 min). Incl 3 zwart/wit foto’s, we zetten alle foto’s en korte filmpjes op USB                         €70,-

Algemeen.

Wij kunnen geen risico’s nemen met zelf meegebrachte USB-sticks en eigen video opnames zijn niet gewenst.

De pretecho, USB en/of DVD dient u direct na afloop contant of met PIN bij ons te betalen.

Incidenteel is er voor pretecho’s een dekking geregeld bij zorgverzekeraars. U kunt het beste de voorwaarden van uw eigen ziektekostenverzekering raadplegen om te kijken of u in aanmerking komt voor een vergoeding van een pret echo. Indien uw ziektekostenverzekering de kosten van de echo vergoed, vraag dan na afloop van de echo bij ons een nota t.b.v. declaratie. Een dergelijke nota is namelijk een vereiste.

Op elk contact, elke dienst of verrichting bij ons, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Afspraak.

Voor het maken van een afspraak voor een pretecho kunt u bellen met Verloskundig Centrum Assen e.o. of u kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.