Wij staan voor continuiteit van uw verloskundige zorg. Dit houdt in dat wij als praktijk een waarneemster hebben en een achterwachtregeling.

Tijdens ziekte, bijscholingen en vakantie worden wij ondersteund door onze waarneemsters Irene Maarsingh en Marlies Lagendijk-Schutte.

ireneIrene Maarsingh

Mijn naam is Irene Maarsingh. In juni 2015 heb ik mijn opleiding tot verloskundige afgerond. Ik heb de opleiding verloskunde gecombineerd met de opleiding HBO- verpleegkunde. Elke dag ben ik weer blij dat ik voor dit beroep heb gekozen. Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest in een verloskundige praktijk in Flevoland en Friesland. Oprecht kan ik genieten van het contact met verschillende mensen. Het is ontzettend leuk en een grote eer om u te mogen begeleiden bij een van de belangrijkste gebeurtenissen in jullie leven. Ik streef ernaar om iedereen een positieve ervaring te geven. Ik vind het heel belangrijk om de juiste zorg en begeleiding te kunnen geven tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed die nodig is en die bij u past.

U kunt mij tegenkomen bij het spreekuur, de bevalling en het kraambed. Ik kijk er naar uit om u te mogen ontmoeten!

MarliesMarlies Lagendijk-Schutte

Mijn naam is Marlies Lagendijk. Na het behalen van mijn VWO diploma, ben ik begonnen met de opleiding tot verloskundige in Groningenen heb ik inmiddels mijn diploma mogen behalen. Verloskunde vind ik een mooi vak, waarbij ieder lichaam uniek is en elke vrouw uniek is. Ik vind het dan ook heel bijzonder en een grote eer om een vrouw en haar partner te mogen begeleiden bij het grote wonder van zwanger zijn en de geboorte van hun kindje. Die begeleiding en zorg wil ik op een zo goed mogelijke manier bieden aan de toekomstige ouders, zodat zij vertrouwen krijgen in hun eigen lichaam en achteraf positief kunnen terugkijken op de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.