Een 3D of 4D pretecho maken wij graag. Wij adviseren een zwangerschapsduur tussen 26 en 31 weken, maar het liefste tussen 28 en 30 weken. Uw kindje krijgt dan een wat boller toetje, waardoor wij echt goed de vormen van het gezicht kunnen laten zien en past dan nog vaak goed in beeld . Deze beelden zijn in kleur en geven een erg realistische kijk op de werkelijkheid: prachtige opnames om nog vaak naar terug te kijken!

Wij werken met de nieuwste apparatuur en u kunt met ons meekijken via een groot televisiescherm.

Kosten.

Pretecho 3D/4D (tussen 26 en 31 weken)

Lange echo (ong 40 min) inclusief 3 zwart/wit foto’s en 3 kleuren foto’s. We zetten alle korte filmpjes en foto’s op USB:           €110,-

Algemeen.

Wij kunnen geen risico’s nemen met zelf meegebrachte USB-sticks en eigen video opnames zijn niet gewenst.

De pretecho, USB en/of DVD dient u direct na afloop contant of met PIN bij ons te betalen.

Incidenteel is er voor pretecho’s een dekking geregeld bij zorgverzekeraars. U kunt het beste de voorwaarden van uw eigen ziektekostenverzekering raadplegen om te kijken of u in aanmerking komt voor een vergoeding van een pret echo. Indien uw ziektekostenverzekering de kosten van de echo vergoed, vraag dan na afloop van de echo bij ons een nota t.b.v. declaratie. Een dergelijke nota is namelijk een vereiste.

Op elk contact, elke dienst of verrichting bij ons, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Afspraak.

Voor het maken van een afspraak voor een pretecho kunt u bellen met Verloskundig Centrum Assen e.o. of u kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.